Skip to content Skip to footer

Private label productie

Specifieke behoeften vragen om specifieke producten. Niet elke klant kan bediend worden met een standaard off-the-shelf product. 

Voor die klanten bieden we de mogelijkheid tot private label productie. Wat dit inhoudt is dat we samen met uw team de behoeften inventariseren, specificaties vastleggen en middels een gedegen sampling traject tot het gewenste eindproduct komen. 

Een eindproduct dat voldoet aan al uw vereisten

private-label-productie

Uw eigen merk op de markt met onze ondersteuning

Uw eigen merk op de markt met onze ondersteuning

De voordelen van uw eigen merk gemaakt door Highland

Uw eigen merk

Een volledig eigen merk op de markt met onze ondersteuning. Producten van een betrouwbare leverancier omgezet naar een eigen look-and-feel.

Brede expertise

Door onze diverse klantengroep hebben we een brede expertise opgebouwd. Van fotoalbums tot kabels en huis, tuin en keukenartikelen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring en diverse klanten kunnen we garanderen dat uw proces bij ons in goede handen ligt.

Onze klanten

Uw eigen merk op de markt

Henzo

Full service ondersteuning

Een inkoopstrategie voor wel 1400+ producten zoals fotolijsten en albums. Allemaal te bestellen in de webshop van Henzo waar ieder jaar 1.1 miljoen klanten te vinden zijn.

Allteq

Sourcing, Webshop, Private label & Ondersteuning

Met 2500+ producten in hun webshop sturen we bestellingen met diverse elektronica en stroom artikelen naar 900.000 klanten per jaar.

Able & Borret

Sourcing, Private label & Ondersteuning

1500+ huis, tuin en keukenartikelen, die ingekocht worden via een op maat gemaakte inkoopstrategie. Allemaal voor de 250.000 klanten die jaarlijks online hun bestelling plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden
die Highland kan bieden?

Of u nu op zoek bent naar een totaal oplossing of een deel van het proces uit handen wilt geven. Highland staat voor u klaar.